بهترین گوشی گیمینگ
بهترین گوشیهای گیمینگ کداماند. آیا گوشی که دارم گیمینگ محسوب میشود؟ هر چیزی که باید در خصوص گوشی گیمینگ بدانید در ادامه این مقاله.
گوشی های تلفن همراه انواع متفاوتی دارند، اما در نهایت وظیفه اصلی همه آن ها توانایی ایجاد ارتباط بی سیم صوتی و متنی بین دو نقطه است که از یک دیگر فاصله دارند. تا مدت های مدیدی، تنها استفاده گوشی های تلفن همراه همین بود و کم کم با پیشرفت تکنولوژی، امکانات گسترده تری به این دستگاه های شگفت انگیز، افزوده شد. تلفن های همراه هوشمند امروزی، علاوه بر رسالت اصلی خود که برقراری ارتباط بیسیم است، توانایی های منحصر به فرد دیگری را نیز ارائه می دهند و در انواع مختلفی ساخت و تولید می شوند. یکی از انواع این گوشی ها، گوشی گیمینگ است که قابلیت های جالب توجهی را شامل می شود؛ ما سعی داریم در این مقاله درباره بهترین گوشی گیمینگ مطالب مفیدی خدمت شما ارائه دهیم پس ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.
گوشی گیمینگ چیست؟
در مقاله بهترین گوشی گیمینگ در حال خواندن هستید: صنعت گیم و بازی های رایانه ای امروز یک صنعت پر رونق و پول ساز محسوب می شود که از محبوبیت ویژه ای نیز برخوردار می باشد. ما هر روز شاهد ارائه یک قابلیت جدید در این صنعت هستیم به طوری که از گذشته تا به امروز، نسل های مختلف بازی ها و کنسول های اجرای بازی پیشرفت های قابل توجهی را داشته اند. امروزه گوشی های هوشمند نیز قابلیت اجرای بازی های رایانه ای را دارند و حتی گوشی های مخصوصی برای اجرای بازی های مختلف ساخته شده است که به گوشی های گیمینگ معروف می باشند.
البته گوشی گیمینگ تنها برای اجرای بازی های موبایلی نیست و قابلیت های بسیار گسترده تری را شامل می شوند. اما با این وجود طراحی این دستگاه ها به گونه ای انجام شده است که بتوانند از پس اجرای بازی های سنگین موبایلی نیز برآمده و علاوه بر این، در هنگام انجام بازی، راحتی گیمر را نیز به همراه داشته باشند. بنابراین گوشی های گیمینگ باید علاوه بر دارا بودن امکانات معمول یک گوشی تلفن همراه هوشمند، امکانات خاصی را نیز برای اجرای بازی های سنگین موبایلی داشته باشند.
طول عمر باتری گوشی گیمینگ چقدر است؟
گوشی های گیمینگ چون از قدرت پردازشی بالاتری نسبت به گوشی های معمولی برخوردار هستند، باید از باتری های قدرتمند تری نیز برای تامین انرژی مورد نیاز خود بهره ببرند. چون هنگام اجرای یک بازی سنگین موبایلی، تقریبا از تمامی ظرفیت های پردازشی گوشی استفاده می شود، شارژ باتری سریع تر از مواقع دیگر شروع به خالی شدن می کند. معمولا ظرفیت باتری یک گوشی گیمینگ بین 3800 تا 4500 میلی آمپر ساعت می باشد. پشتیبانی از شارژ سریع و یا شارژ بیسیم نیز از دیگر قابلیت های مثبت این گوشی ها محسوب می شود.
پیشنهاد پداورل: راهنمایی خرید پاور بانک برای گوشی سامسونگ
پرازنده گرافیکی و پرازنده اصلی گوشی گیمینگ
یکی از مهم ترین قطعات در اجرای بازی های کامپیوتری، پردازنده گرافیکی است که مستقیما نقش پردازش تصاویر را در بازی بر عهده دارد. گوشی های گیمینگ حتما باید مجهز به پردازنده های گرافیکی قدرتمند باشند تا از پس اجرای بی وقفه بازی های موبایلی برای ساعت های متمادی، برآیند. در هنگام خرید گوشی های گیمینگ همواره باید به نرخ فرکانس پردازشی جی پی یو توجه نمود.
همان طور که در مقاله بهترین گوشی گیمینگ در حال مطالعه هستید؛ پردازنده اصلی، نقش مهمی را در عملکرد تمامی گوشی های هوشمند بازی می کند. فرقی ندارد که گوشی شما یک گوشی گیمینگ باشد یا یک گوشی معمولی؛ هر چه قدرت پردازنده اصلی آن بالاتر باشد، عملکرد کلی گوشی بهتر خواهد بود و در نتیجه سریع تر به درخواست های مختلف برنامه ها پاسخ می دهد. پردازنده های چند هسته ای با فرکانس بالاتر و همچنین حافظه کش زیاد، باعث می شوند تا گوشی های هوشمند در اجرای بازی های موبایلی نیز عملکرد بهتری را داشته باشند.
پیشنهاد پدارول: گوشی های مناسب بازی پابجی نیو استیت
مشخصات اصلی گوشی گیمینگ
- شارژ دهی زیاد
- بهره مندی از تراشه ی قدرتمند
- نمایشگر بزرگ و باکیفیت با نرخ نوسازی درخورتوجه
- سیستم خنک کننده ی ویژه برای پایداری عملکرد پردازنده
- بهره مندی از نسخه های به روز سیستم عامل های موبایل
- امکانات نرم افزاری ویژه ی بازی مثل محدود کردن اپلیکیشن های در حال اجرا و قطع کردن اعلان پیام ها
درست مثل کامپیوترهای شخصی و لپ تاپ ها که گرافیک در آن ها عامل تعیین کننده برای بازی محسوب می شود، در گوشی های هوشمند نیز تراشه حرف اول را برای اجرای بازی های موبایل می زند. به علاوه، برخی امکانات مثل نوع و نرخ نوسازی نمایشگر و بلندگوهای استریو می توانند عیار گیمینگ گوشی را مشخص کنند.
مشخصات حافظه داخلی، خارجی و موقت
معولا بازی های موبایلی، از داده های زیادی برخورد دارند که حجم زیادی از حافظه های محدود گوشی های هوشمند را اشغال می کنند. گوشی های گیمینگ باید علاوه بر داشتن ظرفیت بالای حافظه داخلی، از کارت حافظه خارجی نیز پشتیبانی کنند تا کمبود فضا را در آن ها بتوان جبران نمود. یک گوشی گیمینگ باید بیش از 64 گیگابایت حافظه داخلی داشته باشد و توانایی پشتیبانی از کارت حافظه خارجی تا 128 یا 256 گیگابایت را داشته باشند.
وظیفه رم گوشی فراخوانی داده های مورد نیاز برای اجرای برنامه های سیستمی و برنامه های کاربردی می باشد. هرچه مقدار رم یک گوشی گیمینگ بیشتر باشد، در نتیجه داده های بیشتری را می توان در حافظه موقت جای داد و فراخوانی آن ها با سرعت بیشتری انجام می شود. بازی های سنگین معمولا داده های زیادی را در رم ذخیره می کنند و اگر مقدار رم مورد نیاز در دسترس نباشد، معمولا اجرای بازی ها با کندی مواجه خواهد شد. به همین سبب معمولا گوشی های گیمینگ بین 4 تا 8 گیگابایت حافظه رم دارند.
برای اجرای بازی های موبایلی، نمایشگر گوشی شما باید متناسب اجرای بازی باشد. این تناسب با نرخ تازه سازی و شفافیت نمایشگر ارزیابی می شود. نرخ تازه سازی نمایشگر گوشی های گیمینگ باید بالا باشد و با جی پی یو گوشی هماهنگ باشد. اگر این نرخ کمتر از میزان مورد نیاز باشد، در نتیجه اجرای بازی با تیک های مستمر همراه شده و تجربه بدی را برای گیمر به همراه خواهد داشت. علاوه بر این در فناوری ساخت نمایشگر ها باید از ویژگی هایی استفاده شود که کمترین آسیب را به چشمان گیمر وارد کند و حتی پس از ساعت های متمادی بازی کردن، گیمر احساس خستگی زیادی را نداشته باشد.
نمایشگر گوشی های گیمینگ باید به چه صورت باشد؟
برای اجرای بازی های موبایلی، نمایشگر گوشی شما باید متناسب اجرای بازی باشد. این تناسب با نرخ تازه سازی و شفافیت نمایشگر ارزیابی می شود. نرخ تازه سازی نمایشگر گوشی های گیمینگ باید بالا باشد و با جی پی یو گوشی هماهنگ باشد. اگر این نرخ کمتر از میزان مورد نیاز باشد، در نتیجه اجرای بازی با تیک های مستمر همراه شده و تجربه بدی را برای گیمر به همراه خواهد داشت. علاوه بر این در فناوری ساخت نمایشگرها باید از ویژگی هایی استفاده شود که کمترین آسیب را به چشمان گیمر وارد کند و حتی پس از ساعت های متمادی بازی کردن، گیمر احساس خستگی زیادی را نداشته باشد.
اندازه صفحه نمایش گوشی نیز باید استاندارد بازی باشد. صفحه نمایش کوچک باعث می شود تا جزئیات بازی به خوبی مشخص نشده و گیمر نتواند به راحتی به انجام بازی بپردازد. معمولا اندازه صفحه نمایشگر گوشی گیمینگ بین 5.5 تا 6.5 اینچ می باشد.
معرفی بهترین گوشی گیمینگ
هنگام خرید گوشی گیمینگ اکثر کاربران تمرکز و حساسیتشان را روی سخت افزار قوی قرار می دهند و تقریبا عناصر دیگر مثل نرم افزار را فراموش می کنند. با وجود این، چند سالی می شود که سازندگان گوشی های هوشمند، خصوصا دستگاه های اندرویدی، در کنار استفاده از بهترین سخت افزار ممکن، نیم نگاهی هم به عملکرد بهتر نرم افزار می اندازند. از این رو گوشی های هوشمند با گیم لانچرهای اختصاصی مختص هر شرکت عرضه می شوند.
در واقع، شرکت ها اسلحه ی مخفی خودشان را رو به تجربه ی هر چه بهتر کاربر هنگام بازی کردن کمک می کنند. مقاله بهترین گوشی گیمینگ تقدیم می کند: گیم لانچرها علاوه بر بهینه سازی دستگاه برای اجرای هر چه بهتر بازی ها، امکانات ویژه ی دیگری هم به همراه دارند؛ ازجمله میان بر برای گرفتن اسکرین شات، ضبط ویدئو از صفحه ی بازی، بستن اعلانات و جلوگیری از لمس ناخواسته ی صفحه.
گوشی گیمینگ برند شیائومی
در سال های اخیر، شیائومی عملکرد بسیار خوبی در تولید گوشی ها ی مناسب بازی از خود نشان داده و بازه ی قیمتی گوشی های گیمینگ را جا به جا کرده است. در حالی که برای خرید گوشی ها ی مناسب گیمینگ سایر برند های مهم مانند سامسونگ و اپل باید حداقل ۱۳ میلیون تومان هزینه کنید، با مبلغی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان می توانید گوشی مناسب بازی با برند شیائومی تهیه کنید.
ردمی نوت 10 اس شیائومی
گوشی هوشمند خوش دست و سبک وزنی است که برای بازی کردن در محدوده ی قیمتی ۵ میلیون تومان می تواند مناسب باشد؛ چرا که تراشه ی میان رده و نسبتا قوی مدیاتک هلیو به مدد گرافیک خوبش می تواند از پسِ اجرای بازی های مختلفی با تنظیمات گرافیکی حداقلی و بین ۴۰ تا ۵۰ اف پی اس اجرا کند. نمایشگر ۶٫۴۳ اینچ آمولد، اسپیکر های استریو و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی به همراه شارژ سریع ۳۳ وات نیز در بهبود تجربه ی گیمینگ تأثیر مثبتی خواهند داشت.
ردمی نوت 9 تی شیائومی
از ارزان ترین گوشی های بازار، بیش از یک سال از زمان عرضه اش می گذرد؛ اما همچنان برای استفاده ی روزمره و گمینگ گزینه ی مناسبی در بین گوشی های اقتصادی خواهد بود. به لطف تراشه ی نسبتا قدرتمند خواهد بود. اسپیکر های نوت 9 تی استریو هستند و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی آن از شارژ سریع ۱۸ وات تغذیه می کند. شاید تنها ایراد این گوشی در رده ی قیمتی ۵/۵ میلیون تومان، نرم افزار قدیمی و نمایشگر ۶۰ هرتز ال سی دی آن باشد که البته با توجه به قدرت گوشی عملا نرخ نوسازی بیش از ۶۰ هرتز در بازی ها به کارتان نخواهد آمد.
آیفون 11 پرومکس
گوشی آیفون 11 پرو مکس یکی از قوی ترین گوشی های گیمینگ می باشد. سیستم عامل این گوشی آی او اس 13 بوده و صفحه نمایش آن 6.5 اینچ است که برای بازی بسیار مناسب می باشد. رم گوشی 4 گیگ بوده و از حافظه 64 گیگ به بالا برای گیمینگ مناسب است. باتری گوشی نیز 3969 میلی آمپر بر ساعت می باشد که طول عمر آن برای بازی های طولانی مدت مناسب است. مهم ترین نکته این که از سی پی یو در ساخت آن استفاده شده است. از اینکه ما را در مقاله بهترین گوشی گیمینگ همراهی کردید سپاس گذاریم.
2 دیدگاه در “بهترین گوشی گیمینگ”